Psykolog – når du er midt i livet

De fleste der kommer i klinikken er voksne. Der er mange forskellige grunde til at tale med en psykolog.

Det kan dreje sig om problemer som stress, angst eller pludselig opstået tristhed,  hvor der kan være brug for hjælp her og nu. Der kan også være tale om tilbagevendende konflikter hjemme eller på arbejde, som står i vejen for at være tilpas i sin hverdag. Det kan også dreje sig om livskriser som f.eks. skilsmisse, problemer i parforholdet, alvorlig sygdom eller dødsfald i nærmeste familie, hvor man kan opleve sig i en helt ny, ukendt og uforudsigelig situation, og hvor alle kendte måder at klare udfordringer på ikke længere virker.

Nogle opdager også, at der er nogle gammelkendte mønstre, der hele tiden volder vanskeligheder enten i forhold til at kunne udfolde sig eller være sammen med andre mennesker, uden at de er i stand til at bryde dem.

Samtalerne har til formål, at du får indsigt i dig selv, dine måder at reagere og relatere dig til andre på.  Derfor er din historie og dine måder at leve, føle, opleve og tænke på altid udgangspunktet for samtalerne.  Målet med enhver udfordring i livet, er at vi kommer overens med både det og os selv.

Psykolog i Lyngby

Kan du genkende dig selv i noget af dette, så kontakt psykolog i Lyngby, Vibeke Schmidt. Du træffer mig i rolige og behagelige omgivelser i min konsultation i Zenliv Sundhedscenter på Bagsværdsvej 72B. Skriv til mig på vibekeschmidt @ outlook.dk, eller ring på 4277 2490. Alle henvendelser vil blive behandlet med stor fortrolig og diskretion.

© Vibeke Schmidt