Priser

Nedenstående er mine regulære priser. Jeg er også i besiddelse af ydernummer som psykolog i Lyngby. Hvis du har henvisning fra din læge til psykolog, kan du derfor bruge  henvisningen hos mig.

Læs mere om mulighederne for offentligt tilskud via sygesikringen her. 

Psykologsamtaler for private

1.100 kr./50 minutter uanset hvor mange deltagere.

Det kan være hensigtsmæssigt at forlænge samtalen ved flere deltagere mod øget betaling, f.eks. 1.700 kr./90 minutter. Det aftales på forhånd.

For virksomheder/forsikringsselskaber

1.100 kr./50 minutter

Coaching og supervision

Prisen aftales på forhånd.

Undersøgelser

Psykologiske undersøgelse af børn og unge samt forældrekompetenceundersøgelser aftales prisen i forhold til undersøgelsens omfang.

Online psykolog

Prisen for online psykologhjælp er den samme som ved almindelige psykologiske konsultationer: 1.100 kr./50 minutter.

Vær opmærksom på, at Sygeforsikringen Danmark endnu ikke yder tilskud til online psykologi.

Betaling

Der afregnes efter hver session enten kontant, Mobilepay eller bankoverførsel.

Afbud

Afbud skal meddeles senest dagen før kl. 15. ellers afregnes for det fulde beløb. Du kan melde afbud på telefon 42772490 eller SMS på samme nummer.

Muligheder for tilskud

Du kan undersøge om du gennem din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, der dækker udgifter til psykologhjælp, eller om du har en privat sundhedsforsikring, der kan dække udgifter til psykologhjælp.

“Sygeforsikringen Danmark” giver i nogle tilfælde tilskud til psykologsamtaler f.eks. 300 kr. pr. behandling for individuel/topersoners konsultation. Hvis du benytter dig af den ordning, indberetter jeg til Sygeforsikringen Danmark.

Psykolog i Lyngby – læs mere om mig og min praksis her.

Find min psykologpraksis her

Jeg har klinik i Lyngby i en smuk palæejendom, Lottenborg fra 1923. Jeg har valgt stedet, fordi her er ro og rare omgivelser, så vi kan koncentrere os om det væsentlige: Det, der ligger dig på sinde, og som du gerne vil blive bedre til at tackle.

Ring eller skriv til mig

på nummer 42 77 24 90 eller på vibekeschmidt@outlook.dk

Er du fra Lyngby, Bagsværd, Gladsaxe, Gentofte, Virum,, eller en anden af de omgivende kommuner og går du med tanker om at finde en psykolog til dig selv eller til en af dine pårørende? Så kan du roligt ringe til mig på 42 77 24 90 for en uforpligtende samtale. Eller skriv til mig på min kontaktside.