• Online booking

    Psykolog Vibeke Schmidt

Online booking

Det vil være muligt at booke tider mellem 9.00-15.00 mandag-torsdag. Ydertider skal aftales individuelt.

Du kan booke tider eller aflyse dine aftaler online på linket nedenfor.

Du skal have et bookingnummer, eller du kan bede om det via linket/knappen

Hvis du har en henvisning fra din læge, er det desværre endnu ikke muligt at booke via linket. Vi skal først have haft vores første samtale.

Hvis du har en henvisning, kan du skrive en SMS til mig på 42772490 for tidsbestilling. Der er desværre aktuelt 8-9 ugers ventetid på første samtale.

Da jeg ofte har aftaler et godt stykke ind i fremtiden, kan det godt være svært at booke aftaler i det nævnte tidsrum, der passer til dig og din hverdag, men det vil altid være muligt at aflyse din aftale og søge på ledige tider.

Psykolog Vibeke Schmidt
Tlf: 42 77 24 90
Email: vibekeschmidt@outlook.dk

Denne terapi tilbyder jeg

Her er nogle af de psykologiske udfordringer, jeg har erfaring med at behandle.

Du kan tale om lige præcis det, der optager dig mest. Jeg har igennem mine 25 år hjulpet og rådgivet mennesker med alle mulige  udfordringer. Her er nogle af de områder, jeg som psykolog får flest henvendelser om. Alle disse udfordringer kan jeg som psykolog fra min base i Lyngby hjælpe mig dig med:

Find min psykologpraksis her

Der er ikke langt til min praksis, hvis du for eksempel bor i Lyngby, Holte, Gentofte eller Gladsaxe.

Ring eller skriv til mig

på nummer 42 77 24 90 eller på vibekeschmidt@outlook.dk

Er du fra Lyngby, Bagsværd, Gladsaxe, Gentofte, Virum,, eller en anden af de omgivende kommuner og går du med tanker om at finde en psykolog til dig selv eller til en af dine pårørende? Så kan du roligt ringe til mig på 42 77 24 90 for en uforpligtende samtale. Eller skriv til mig på min kontaktside.

© Vibeke Schmidt