Psykolog i Bagsværd

Psykolog tæt på Bagsværd tilbyder samtaleterapi og psykologisk bistand

Oplever du eller en af dine nærmeste modstand i livet? Det kan være dit barn eller måske din teenager. Eller er du som voksen tynget af tanker, du ikke alene kan finde orden og mening i. Så finder du erfaren psykolog og børnepsykolog, som du kan tale med alt om i en klinik tæt på Bagsværd. Skriv eller ring, så finder vi sammen ud af, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Du kan træffe mig, Vibeke Schmidt, i trygge og diskrete omgivelser i Lyngby, på Lottenborgvej 24. Der er gode parkeringsmuligheder, og min klinik er nem at komme til med offentlige transportmidler. Læs videre her på min side om mig og mine erfaringer. Du kan altid tage uforpligtende kontakt til mig på 42 77 24 90, hvis du vil høre nærmere om noget bestemt, der optager dig.

 • Psykolog og børnepsykolog Vibeke Schmidt
 • Email: vibekeschmidt @ outlook.dk
 • Tlf: 42 77 24 90
 • Adresse: Lottenborgvej 24

Alsidige erfaringer som psykolog

Jeg har i mit arbejde som psykolog både hjulpet helt unge mennesker med at finde et ståsted i livet og krigsveteraner med at finde tilbage til et normalt liv. Jeg har både været leder af et psykologisk og pædagogisk rådgivningscenter, hvor jeg blandt andet tog initiativ til at opbygge særlige klasser for udsatte børn. Samtidig har jeg også i 10 år været leder og chef for forsvarets psykologer. Du kan læse mere om mine erfaringer som psykolog i dette CV.

Psykolog – Bagsværd, Lyngby, Gladsaxe

Min klinik ligger i en herskabelig ejendom på Lottenborgvej 24. Her møder jeg mine klienter i rare og rolige omgivelser. Mine klienter kommer fra store dele af København, men de fleste kommer fra området omkring Lyngby, Bagsværd og Gladsaxe.

Praksis Lyngby psykolog Vibeke Schmidt indgang.
Lottenborghus – palæejendom opført i 1923
Psykologpraksis i Lyngby, tæt på Bagsværd
Venteværelse i psykologisk klinik tæt på Bagsværd.
Venteværelset
Lottenborghus psykologpraksis med mere.
Rolige omgiver lidt uden for Lyngby

Samtaler om alt der trykker dig

Samtaleterapi er både til for at hjælpe dig igennem akutte eller langstrakte livskriser og til at skabe klarhed i dit sind og dine tanker.

Igennem min mange år som psykolog har jeg hjulpet mennesker med alle typer for psykiske og menneskelige udfordringer. Hvis du vil vide lidt om, hvordan jeg arbejder og tænker som psykolog, så kan du klikke dig videre til en af de tre tekster her nedenunder. Her stiller jeg skarpt på nogle af de psykologiske udfordringer, jeg har intensiv erfaring med.

Af andre psykiske udfordringer, som jeg har igennem min mangeårige praksis har erhvervet mig dybt kendskab i, kan jeg nævne:

 • Depression, herunder fødselsdepression
 • Stress: Alt fra tidlige stresssymptomer til PTDS
 • Angst: Social angst, præstationsangst mm.
 • Alle former for livskriser herunder alvorlig sygdom, skilsmisse mm

Er det en af disse ting eller noget helt andet, der trykker dig, så ring eller skriv til mig for en sonderende samtale. Er du Bagsværd, Lyngby eller et hvilket som helst andet sted i København eller Danmark: ring gerne for at afklare over for dig selv om jeg er den rette psykolog for dig selv eller dine nære.

Mine værktøjer som psykolog

Empati og lydhørhed er et centralt værktøj i min behandling. Derudover er der naturligvis også min ballast faglighed og ekspertise. Du kan læse udførligt om min psykologiske metode her på på denne side: Terapi hos mig – sådan arbejder jeg som psykolog.

Jeg indretter som psykolog min metode efter det, der er behov for hos det enkelte individ. Her spiller det unikke ved din lidelse eller diagnose ind, ligesom dit behov og dine ønsker er afgørende. Her er nogle af de psykologiske metoder, som jeg har faglig ekspertise til at anvende i min terapi:

 • Kognitiv terapi
 • Psykodynamisk terapi
 • Metakognitiv terapi
 • EFT – Emotional Freedom Techniques

Du behøver ikke at kende til disse metoder. Det er blot den faglighed, jeg gør brug af for bedst mulighed at kunne forstå det, der trykker dig og rådgive dig i dit liv og bistå dig med dine psykologiske udfordringer.

De nævnte metoder har alle det samme mål: de sigter på at gøre det muligt for at udvikle dig videre i en sund retning som menneske, efter at du er kommet ud af din akutte krise.

Klinik i Lottenborghus

Min klinik ligger tæt på Bagsværd i den smukke palæejendom Lottenborghus, som er en smuk bygning, der er smagfuldt renoveret og lys og dejlig at opholde sig.

Lottenborgvej, Psykologisk klinik.

For mig er bygningen med højt til loftet den ideelle ramme for mit arbejde som psykolog. Der er også et hyggeligt og rummeligt venteværelse, du kan sidde i, hvis du kommer for tidligt, eller du skal vente, mens din nærmeste er til behandling. Ring eller skriv til mig, hvis du vil vide mere om mig og min klinik ikke langt fra Bagsværd

Kørselsvejledning og offentlig transport

Min klinik ligger 400 meter fra Sorgenfri station og 8 minutter i bus fra Lyngby Station, så det er muligt både at gå, køre i bil eller tage en af de mange busser, der går fra stationen og holder for enden af Lottenborgvej kun 450 meter fra min klinik .

Find min psykologpraksis tæt på Bagsværd

Ring til mig for en uforpligtende samtale på 42 77 24 90. Eller skriv til mig på vibekeschmidt@outlook.dk.

© Vibeke Schmidt